Kun det beste for din firbente venn

Hos Agder Dyreklinikk er ditt kjæledyr i kompetente, erfarne og trygge hender

Hvem vi er

Agder Dyreklinikk åpnet dørene 1. august 2011, og er en moderne dyreklinikk på Myrene, like utenfor Arendal sentrum. Klinikken ligger i en flott nyoppusset sveitservilla som tidligere huset Folkeuniversitetet.

Hvordan vi arbeider

Enkle prosedyrer og inngrep vil vi forsøke å ta hånd om i drop-in-tidene. Eksempler på slike prosedyrer kan være årlige vaksinasjoner, kloklipp, bittsår og andre mindre polikliniske konsultasjoner. 

Dersom det er snakk om kirurgi eller tyngre utredninger setter vi pris på å få låne dyret til oppstalling hos oss. På den måten kan vi lettere sikre arbeidet vårt faglig, og ha bedre kontroll på dyrets tilstand, for eksempel under oppvåkning etter anestesi.

Vi har flere adskilte rom som nyttes til oppstalling, og tar hensyn til dyrenes egenart når de er hos oss. Vi etterstreber å unngå at hund og katt, eller katt og kanin står oppstallet i nærheten av hverandre. Det enkelte dyrets gemytt vil også bli tatt hensyn til ved oppstalling.

Vi setter pris på tilbakemeldinger fra deg som dyre-eier og kunde. Det er hyggelig og ikke minst lærerikt å få tilbakemeldinger om hvordan ditt dyr har det etter besøk hos oss.

Våre ansatte

Agder Dyreklinikk legger stor vekt på kontinuerlig etterutdanning og faglig oppdatert kompetanse.

Solvejg Knagenhjelm

Utdannet veterinær ved Norges Veterinærhøyskole (NVH)

Camilla H. Lilleholt

Utdannet veterinær ved Norges Veterinærhøyskole (NVH)

Hanna Liseter Hassel

Utdannet veterinær ved Norges Veterinærhøyskole (NVH)

Maylin Gabrielsen

Hundemassør/akupunktør og assistent

Katrine Aars

Veterinær uteksaminert fra Norges veterinærhøgskole

Cathrine Christensen

Assistent